Csapat

Fábián Sándor

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Tapasztalat

Sándor közel 15 éves vállalati és tanácsadási tapasztalattal rendelkezve 2020-ban alapította meg a Citadel Consultingot. Ezt megelőzően több éven keresztül stratégiai és menedzsment tanácsadási területen dolgozott a Roland Berger és a Boston Consulting Group (BCG) globális tanácsadó cégeknél, sikeresen támogatva hazai és nemzetközi vállalati ügyfeleket többek között az energetika, logisztika, fogyasztási cikkek és kiskereskedelem, média, valamint egészségügy szektorban.

Korábban sok éven át vállalati oldalon szerzett tapasztalatot: Budapesten
a Sanoma Mediánál kontrolling és üzletfejlesztés területen, Bécsben pedig a Carl Zeiss és a Siemens kötelékében pénzügyi kontrolling feladatkörben.

Sándor széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik üzleti tervezés, pénzügyi modellezés, vállalati stratégiaalkotás, funkcionális stratégiaalkotás, működési hatékonyságnövelés, szervezeti struktúra fejlesztés, vállalatirányítás fejlesztés (governance), valamint kontrolling
és projektmenedzsment területeken.

Tanulmányok

Sándor mesterképzéses (MSc) közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, emellett posztgraduális tanulmányokat folytatott Bécsben a Wirtschaftsuniversitäten (WU), ahol MBA diplomát szerzett.

Nyelvtudás

Magyar, német (közel anyanyelvi szinten), angol (felsőfokú szinten)

Fábián Márton

IGAZGATÓ

Tapasztalat

Márton sokéves tranzakciós és vállalati pénzügyi tanácsadási tapasztalattal csatlakozott a Citadel Consultinghoz. Ezt megelőzően a KPMG és a Grant Thornton csapatában számos M&A és vállalati pénzügyi projektben vállalt aktív szerepet az operatív munkától az átfogó irányításig. Ennek során hazai és közép- és délkelet-európai piaci kis-és középvállalkozásokra szakosodott, többek között gyártóipari (autóipar, egyéb járműgyártás, gépgyártás, ipari automatizálás), szállítmányozás és logisztikai, csomagolóipari, élelmiszeripari, fogyasztási cikkek és kiskereskedelemi, valamint szabadidős és szórakoztatóipari fókusszal.

Korábban egy hazai IT és menedzsment tanácsadó cégnél is dolgozott
kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfeleket támogatva üzleti elemzésekkel, folyamat- és projektmenedzsment feladatok ellátásával.

Márton széleskörű tapasztalattal rendelkezik teljes körű eladó és vevő oldali tranzakciós tanácsadási, tőkebevonási, valamint általános vállalati pénzügyi szolgáltatások (üzleti tervek, vállalatértékelések, vállalat- és iparágelemzések készítése) nyújtásában.

Tanulmányok

Márton MSc diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen Vezetés és Szervezés szakán, BSc diplomáját a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem és Marketing szakán szerezte.

Nyelvtudás

Magyar, angol (felsőfokú szinten)