Rólunk

Ismerjük és értjük az iparágak szakmai és emberi sajátosságait​

A Citadel Consulting egy független, professzionális M&A (mergers and acquisitions) és menedzsment tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó cég. Szolgáltatás-portfóliónk két pillére ideális kombinációt alkotva egyedi és személyre szabott megoldásokat biztosít ügyfeleink komplex üzleti kihívásaira. Együttműködéseink során gyorsan és hatékonyan mélyreható ismeretet szerzünk ügyfélvállalatainkról és azok piaci környezetéről, szoros üzleti kapcsolat kialakítására törekszünk stratégiai és pénzügyi üzleti partneri viszonyt létesítve.

Nemzetközi sztenderdeknek megfelelő módszertannal dolgozunk

Globális tanácsadó cégeknél sok év alatt elsajátított, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, generalista, iparágfüggetlen módszertannal dolgozunk. Mindemellett nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk a gyártóipar (ezen belül kiemelten autóipar és egyéb járműgyártás, gépgyártás, ipari automatizálás), szállítmányozás és logisztika, csomagolóipar, fogyasztási cikkek és kiskereskedelem, szabadidős és szórakoztatóipar, üzleti szolgáltatások és média területeken, ismerjük és értjük az iparágak szakmai és emberi sajátosságait.

Járműgyártás

Gépgyártás
& Ipar 4.0

Szállítmányozás
& Logisztika

Csomagolóipar

Fogyasztási cikkek
& kiskereskedelem

Szabadidős és
szórakoztatóipar

Üzleti szolgáltatások

Média

M&A tanácsadás

M&A tanácsadás keretében teljes körű tranzakciós és vállalati pénzügyi tanácsadást nyújtunk kis- és középvállalati ügyfeleink számára. Nemzetközi befektetési banki sztenderdeknek megfelelően bonyolítjuk le megbízásainkat, mindvégig támogatva ügyfeleinket az előkészületektől a teljes tranzakciós folyamaton át. 

Iparág ismeretünknek és személyes kapcsolati hálónknak köszönhetően cégünk szorosan együttműködik a közép-kelet-európai régióban érdekelt hazai és nemzetközi pénzügyi, valamint stratégiai befektetőkkel, illetve együttműködő partnereink révén nemzetközi kapcsolati hálózat áll rendelkezésünkre a még szélesebb körű, globális befektetői bázis eléréséhez.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadási szolgáltatásaink három fő területre fókuszálnak: stratégiaalkotás, működési hatékonyság fejlesztés, és felvásárlást követő integráció. Mindegyik szakmai területen egyaránt elvégezzük a koncepciók teljes körű kidolgozását és aktívan támogatjuk a megvalósítást is. Ügyfélkörünk alapvetően kis- és középvállalkozásokból áll, emellett együttműködő partnereink révén nagyvállalati projektekben is rendszeresen részt veszünk.