Felhasználási feltételek

Az oldal használata automatikusan az alábbi feltételek elfogadását foglalja magában:

https://www.citadelconsulting.hu weboldalon (beleértve az összes megjelenő szöveges és vizuális tartalmat; a továbbiakban „Weboldal”) szereplő információ kizárólag tájékoztatásnak minősül.

A Citadel Üzleti Tanácsadó Kft. (a továbbiakban „Citadel Consulting”) nem kizárólagos, nem átruházható, korlátozott jogot biztosít a weboldal megjelenítésére annak érdekében, hogy a felhasználó a Citadel Consultingról általános információhoz jusson.

A Weboldal tartalma nem teljeskörű, kizárólag általános információs célokra szolgál és nem tekinthető ajánlattételnek, tanácsadásnak vagy ajánlásnak. Az ezen a Weboldalon található tartalmak egyike sem értelmezhető tanácsadásnak, meghívásnak, ösztönzésnek vagy ajánlattételnek bármely üzleti tevékenységre vonatkozóan.

A Citadel Consulting mindent megtesz annak érdekében, hogy a Weboldalon található információk helytállóak legyenek, de kizárja a felelősségét a Weboldalon található bármely információ felhasználásából eredő esetleges károkért. A Citadel Consulting fenntartja a jogot a Weboldal tartalmának mindenkori változtatására.

A Weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, a jogi védelemre a Citadel Üzleti Tanácsadó Kft. jogosult.